18 Ocak 2021 Pazartesi Canlı Maç izle...! Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

18 Ocak 2021 Pazartesi Canlı Maç izle...! Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

 Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ligde son 4 maçını kazanan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe, haftaya 35 puan ve averajla ikinci sırada girdi. Erol Bulut'un öğrencileri,   rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü konuk ediyor. Ligde son 4 haftada kazanan ev sahibi, bu maçta da hata yapmayarak lider Beşiktaş'la zirveyi  paylaşmaya devam etmek istiyor.


Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü


Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, ligde bugün 103. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 102 lig maçında Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 64-11 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı.


FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe - Ankaragücü maçı 18 Ocak Pazartesi günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.


FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ


FENERBAHÇE: ALTAY, SANGARE, SERDAR, TISSERAND, NOVAK, GUSTAVO, OZAN, PELKAS, VALENCIA, FERDİ, THIAM.


ANKARAGÜCÜ: RİCARDO, SARLİJA, ATAKAN, ERDİ, ATİLA, DİOUSSE, LUKASİK, SABA, ÇEKİÇİ, BOLİNGİ, BÖRVEN


FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇININ HAKEMİ ARDA KARDEŞLER

ARDA KARDEŞLER


Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Kutluhan Bilgiç.


Fenerbahçe-Ankaragücü maçında VAR Hakemi

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe-Ankaragücü maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu.


Mustafa Öğretmenoğlu

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı canlı izle - bein sports 1 hd şifresiz izle

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ankaragücü bu akşam karşı karşıya geliyor. Taraftarlar sabırsızlıkla Fenerbahçe - Ankaragücü maçını bekliyor. Peki Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe - Ankaragücü maçı canlı izle - bein sports 1 hd şifresiz izle



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

beIN sport İZLE Karagümrük - Trabzonspor Maçı Canlı Yayın.

Canlı izle Fenerbahçe - Sivasspor Bein Sports 1 şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Fenerbahçe - Sivasspor maçı Selçuk Sports Netspor izle

Canlı izle Beşiktaş - Karagümrük Bein Sports 1 şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Beşiktaş - Karagümrük maçı Selçuk Sports Netspor izle