18 ocak 2021 pazartesi canlı yayın maç izle...! Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa sahasında BB. Erzurumspor'u konuk edecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Süper Lig 19. hafta maçında Kasımpaşa ile BB. Erzurumspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından Araştırılıyor. Peki, Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?


Kasımpaşa, Süper Lig'de 19. hafta maçında Bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak.


Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.


Ligde yaptığı 17 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşayan lacivert-beyazlı takım, 22 puan topladı. Son sırada bulunan Erzurumspor ise 18 müsabakada 3 galibiyet, 4 beraberlik ile 11 yenilgi yaşadı ve 13 puan topladı.


Kasımpaşa, ligde 17 maça çıktı ve 22 puan toplayarak 15. sırada yer aldı. BB Erzurumspor ise 18 maçta, 13 puanla 21. sırada bulunuyor. 


KASIMPAŞA - BB. ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?


Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa - BB Erzurumspor maçı, 18 Ocak Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Zorlu mücadele, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıkları ise Mehmet Metin ve Mehmet Kısal olacak.

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı da beIN SPORTS ekranlarından canlı yayımlanacak. Pazartesi günü saat 19.00'da beIN SPORTS HD 2'den bu maçı izleyebilirsiniz.

KASIMPAŞA - BB. ERZURUMSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ


Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Sadiku, Evren, Aytaç Kara, Varga, Thelin, Yusuf Erdoğan, Alan, Hodzic


BB Erzurumspor: Farnolle, Cenk Ahmet, Schwechlen, Teikeu, Kaan, Donald, Brahim Darri, Emrah, Novikovas, Rashad, Ricardo Gomes


Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı canlı izle - bein sports 1 hd şifresiz izle

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile BB. Erzurumspor bu akşam karşı karşıya geliyor. Taraftarlar sabırsızlıkla Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçını bekliyor. Peki Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Kasımpaşa - BB. Erzurumspor maçı canlı izle - bein sports 1 hd şifresiz izle



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

beIN sport İZLE Karagümrük - Trabzonspor Maçı Canlı Yayın.

Canlı izle Fenerbahçe - Sivasspor Bein Sports 1 şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Fenerbahçe - Sivasspor maçı Selçuk Sports Netspor izle

Canlı izle Beşiktaş - Karagümrük Bein Sports 1 şifresiz Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle Beşiktaş - Karagümrük maçı Selçuk Sports Netspor izle